Wellstock logo
AIKATAULUISTA RIIPPUMATONTA VERKKOFYSIOTERAPIAA
HANKKIUDU EROON
HYPPÄÄJÄN POLVEN OIREISTA
JUNIORIURHEILIJAN HUOLTOPAKETTI -RASITUSvammojen parantamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi
 Onko sinulla polven kipua treenin aikana tai sen jälkeen?
 Esiintyykö kipua polvilumpion alapuolella olevassa jänteessa? 
hanki hyppääjän
polven oireyhtymän ensiapupaketti
 Saat nopeasti kipua helpottavat liike- ja hoito-ohjeet polven kiputilojen parantamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi.
Arvo vähintään 490€ - saat ohjeet, joihin vaaditaan minimissään
6 fysioterapiakäyntiä
 Huolestuttaako sinua, kestääkö junioriurheilijasi keho useita treenikertoja viikossa?
 Onko junioriurheilijallasi polven tai kantapään kiputiloja treenin aikana tai sen jälkeen?
 Haluaisitko ennaltaehkäistä junioriurheilijan selän rasitusmurtumaa, jotka ovat yleistyneet huomattavasti viime vuosien aikana?
 Onko junioriurheilijallasi Osgood Schlatter, Sinding-Larsen-Johanssonin syndrooma tai Severin syndrooma? Haluatko ohjeet näiden kuntouttamiseen sekä ennaltaehkäisemiseen?
KATSO FYSIOTERAPEUTTI ANNINA KORHOSEN TERVEISET
Arvo vähintään 970€ - saat ohjeet, joihin vaaditaan minimissään 
10 fysioterapiakäyntiä
Hankkiudu eroon
hyppääjän polven oireista!
AIKATAULUISTA RIIPPUMATONTA VERKKOFYSIOTERAPIAA
 Onko sinulla polven kiputiloja treenin aikana tai sen jälkeen?
 Esiintyykö kipua polvilumpion alapuolella olevassa jänteessa?
HANKI HYPPÄÄJÄN POLVEN
OIREYHTYMÄN ENSIAPUPAKETTI
JUNIORIURHEILIJAN HUOLTOPAKETTI -

rASITUSVAMMOJEN PARANTAMISEKSI JA ENNALTAEHKÄISEMISEKSI
Katso fysioterapeutin terveiset.
Verkkovalmennuksen arvo on vähintään 970€ - Tällä verkkofysioterapiapaketilla saat ohjeet, joihin vaaditaan minimissään 10 fysioterapiakäyntiä.
 Huolestuttaako sinua, kestääkö junioriurheilijasi keho useita treenikertoja viikossa?
 Onko junioriurheilijallasi polven tai kantapään kiputiloja treenin aikana tai sen jälkeen?
 Haluaisitko ennaltaehkäistä junioriurheilijan selän rasitusmurtumaa, jotka ovat yleistyneet huomattavasti viime vuosien aikana?
 Saat nopeasti kipua helpottavat liike- ja hoito-ohjeet polven kiputilojen parantamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi.
 Onko junioriurheilijallasi Osgood Schlatter, Sinding-Larsen-Johanssonin syndrooma tai Severin syndrooma? Haluatko ohjeet näiden kuntouttamiseen sekä ennaltaehkäisemiseen?
Arvo vähintään 490€ - saat ohjeet, joihin vaaditaan minimissään  6 fysioterapiakäyntiä
Ammattikoripalloilija Antero Lehto:
"Käytin WellStockin verkkovalmennusta polveni rasitusvammaan. Sivuston käyttö on erittäin helppoa ja sujuvaa. Lisäksi ohjeet ja videot ovat hyvin ja helposti ymmärrettäviä. Mikä tärkeintä, liikkeistä oli apua minun tarpeisiini. Vahva suositus tälle verkkovalmennukselle,
et tule pettymään!!" 

Ammattikoripalloilija
Antero Lehto:
"Käytin WellStockin verkkovalmennusta polveni rasitusvammaan. Sivuston käyttö on erittäin helppoa ja sujuvaa. Lisäksi ohjeet ja videot ovat hyvin ja helposti ymmärrettäviä. Mikä tärkeintä, liikkeistä oli apua minun tarpeisiini. Vahva suositus tälle verkkovalmennukselle,
et tule pettymään!!" 

"Kaikilla tulee olla mahdollisuus saada kiputiloihin apua nopeasti, helposti ja edullisesti, jotta täysipainoinen urheilu on mahdollista."
Fysioterapeutti
Annina korhonen
Hyppääjän polven oireet ovat melko yleisiä koripallossa, jalkapallossa sekä lentopallossa, mutta vaivaa esiintyy myös kuntosaliharrastajilla sekä lenkkeilijöillä.
 
Hyppääjän polven kipu on aikuisten liikkujien vaiva, ja sitä voi alkaa esiintymään jo 16-vuotiaasta alkaen. 

Mikä on Jumper’s knee eli hyppääjän polvi?

Hyppääjän polven oireyhtymä on aktiivisesti urheilua harrastavien ongelma. Erityisesti vaivaa ilmenee niissä lajeissa, joissa on äkillisiä suunnanmuutoksia sekä voimakkaita ponnistuksia. Kipu esiintyy polven etupuolella, polvilumpion alaosaan kiinnittyvässä polvilumpion jänteessä.

Pitkään jatkuessaan hyppääjän polven oireyhtymä aiheuttaa patella/polvilumpiojänteen rispaantumista sekä jänteen paksuuntumista ja arpeutumista.
Hoitamattomana hyppääjän polven vaiva helposti kroonistuu ja heikentää osaltaan myös omaa urheilusuoritusta verrattuna siihen, kun kipuja ei esiinny lainkaan. Siksi olisikin erityisen tärkeää, että oireita hoidetaan mahdollisimman nopeasti, kun polvikipua ilmenee. 

Mitä nopeammin kiputilanteeseen reagoidaan ja aloitetaan tähän säännölliset täsmäharjoitteet, sen nopeammin oireita saadaan helpotettua ja kivut poistettua. Pitkäänkin jatkuneeseen polviongelmaan voidaan saada yllättävän nopeasti helpotusta, kun tehdään oikeita harjoitteita.

HYPPÄÄJÄN POLVEN OIREYHTYMÄN 
ENSIAPUPAKETTI SISÄLTÄÄ:
HYPPÄÄJÄN POLVEN OIREYHTYMÄN ENSIAPUPAKETTI SISÄLTÄÄ:
Verkkovalmennuksen sisältö vastaa vähintään 6 erikoistuneen  fysioterapeutin vastaanottokäyntiä ja sen arvo on ainakin 490€.  
  • Pitkän kokemuksen omaavan ja urheilufysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin kehittämän itsehoitopaketin hyppääjän polven kivun poistamiseksi.
  • Pääsyn välittömästi valmennusalustalle ja kaikki materiaalit käyttöösi heti. Valmennus on käytössäsi toistaiseksi rajoittamattoman ajan. 
  • Liike- ja huoltopankin ohjevideoina  hyppääjän polven rasitusvamman hoitamiseksi/poistamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi. 
  • ​Ohjevideot polven kinesio-teippaukseen. 
  • ​Kirjallista lisätietoa videoiden tueksi.
  • ​Itse täytettävän treenilomakepohjan.
 SAA APU KIPUIHIN - NAUTI URHEILUSTA    
Saat konkreettiset täsmäohjeet, joilla hoidat hyppääjän polven kiputilanteet kuntoon kokeneen fysioterapeutin ohjeilla.  Lisäksi ennaltaehkäiset kipujen palaamista oireiden poistumisen jälkeen. 
 NÄE HYÖDYT - TUNNISTA UHAT                     
Parhaimmillaan kivuista voi päästä eroon jopa muutamassa viikossa fysioterapeutin ohjeiden avulla ja välttää kivun turha pitkittyminen tai kroonistuminen.
PARHAAT TULOKSET SAAT NÄIN:
  • Ajoitus on ehdottoman tärkeää! Ensiapuliikkeet tulee tehdä juuri ennen urheilusuoritusta lämmittelyiden yhteydessä.
  • ​Ensiapuliikkeet tulee tehdä myös juuri silloin kun kipu päällä.
  • ​Niinä päivinä, kun et urheile, ensiapuliikkeet tulee tehdä joka tapauksessa, jotta kivuista päästään eroon.  
  • ​Kun huolehdit edellä mainituista seikoista, kivun poistumiseen pystytään vaikuttamaan nopeammin ja tehokkaammin.  
fysioterapeuttisi
ANNINA KORHONEN
fysioterapeuttisi ANNINA KORHONEN
Annina on vuonna 2004 valmistunut fysioterapeutti, jolla on myös lähihoitajan koulutus vuodelta 1998. Annina on toiminut fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä sekä leikkauspotilaiden fysioterapiassa valmistumisestaan saakka. Työkokemusta on vuosien saatossa kertynyt useasta eri fysioterapiayksiköstä rutkasti. 

Lisäksi Annina on tehnyt yhteistyötä Pirkanmaalla eri urheiluseurojen urheilijoiden kanssa ja toteuttanut fysioterapian lisäksi urheilijoiden kartoituksia vammojen ehkäisemiseksi sekä pitänyt valmentajien koulutuksia. Urheilijoita on ollut mm. seuraavista seuroista; Ilves, Tappara, Kisa-Eagles, Pyrintö (koripallo), TPV, TaTU, Raholan Pyrkivä, Tampereen Voimistelijat, TaTS. Koripallovalmentajana Annina toimii Raholan Pyrkivässä. 

Annina ylläpitää taitojaan kouluttautumalla säännöllisesti. Erikoistumisopintoina ovat mm. urheilufysioterapian koulutus, fysioterapeutin suoravastaanottokoulutus sekä useita muita tuki- ja liikuntaelinongelmien koulutuksia. Halutessasi näet tarkemmin Anninan taustoista täältä.
© Copyright - All Rights Reserved, WellStock Oy